Hvad ville du tænke, hvis du kunne tjene penge på at sælge lækre bikiner og smarte badebukser. Også endda i en alder af kun 20 år? Det ville du virkelig gerne, hvis du fik muligheden. Ikke desto mindre er det tilfældet for en dansk knægt fra Horsens, som gennem de sidste to år har opbygget Watery, som Danmarks hurtigstvoksende svømmeshop.

Da Daniel kun var 17 år havde han allerede svømmet i 10 år og de sidste år som elitesvømmer med op til 8 ugentlige svømmetræninger. Men han ville gerne noget mere og større. Derfor overvejede han hvordan han kunne gøre det.

En dag under en svømmetræning med sine svømmevenner, kom de så til at snakke om at de faktisk manglede et sted at købe alt sit svømmeudstyr og badetøj ét sted til nogle billige penge. Lige nu købte de alt deres udstyr i udlandet, da de danske udbydere både var dyre og upersonlige.

Og pludselig stod det ligepludselig lysende klart for Daniel hvad han ønskede.

Han skulle selvfølgleig tage sin passion for svømning og lave det til en forretning ved at sælge alverdens badetøj og svømmeudstyr online i først Danmark og senere hen resten af Skandinavien og Europa.

Dette blev startet på et større erhverseventyr, som nu har varet i lidt under 3 år. Og altså et ret succesfuldt et af slagsen.

Men det startede et helt andet sted. For da Daniel på daværende tidspunkt for 3 år siden kun var 17 år gammel, så måtte han ikke drive virksomhed for staten. Det søgte han så om tilladelse til, men af to omgange fik han afslag til stor skuffelse. For på det tidspunkt havde han allerede købt varer hjem og brugt alverdens penge på en webshop.

Til sidst stiftede Daniels far virksomheden i hans navn også kunne arbejdet igen genoptage.

I dag har 10.000 vis af svømmekunder Danmark over glæde af Watery hvert år – og lige om lidt også de svenske og norske forbrugere.