Vinteren er en smuk tid med sneen der pryder landskabet. Det er en tid, hvor langt de fleste arrangementer og hyggeaftener holdes inden døre, da det enten er for mørkt eller koldt at være ude. Dette kan dog betyde, at rigtig mange ikke kommer udenfor, og måske lever en smule anderledes end om sommeren, hvoraf man ikke får helt de samme vitaminer. Én ting dette kan påvirke er dit hår. Det bør dog ikke være en selvfølge, at man hver vinter får en kedelig manke, men der er måske en løsning.

Et godt supplement til en varieret kost

Har du gået et stykke tid, kigget dig i spejlet og tænkt ”det ser godt nok lidt fladt ud i dag”? Dette er et problem mange kommer ud for, og som kan give mange søvnløse nætter, da vores hår er en stor del af vores identitet. Køb hårvitaminer her, hvis du vil forsøge at gøre noget ved problemet. Hårvitaminer skal spises sammen med din almindelige kost, og vil altså ikke fungerer i stedet for noget andet, men blot som et sundt supplement, som måske kan sparke livet tilbage i de lange lokker.

Hurtigt om det praktiske

Spørgsmål, som til dette er naturlige at stille, er hvor ofte pillerne skal tages, og hvor store de er, når de skal sluges. Det gode ved hårvitaminpiller er dog, at disse fås i en vingummilignende variant, hvoraf du slipper for at sluge pillerne, men i stedet skal tygge dem. Hver dag vil du altså få en snack, fremfor at tænke på pillerne som en faktisk pille. De er udviklet så de er fri for både gelatine, gluten og laktose, så de passer til langt de fleste. Deraf er de også veganske. Det skal altså ikke være en straf at forsøge at vække liv tilbage i håret, men kan derimod gøres på en nem og lækker måde.

Hvis du vil give dit hår lidt ekstra vinterbeskyttelse, kan du også tilføje lidt hårolie til spidserne af håret inden du tørrer det. Det er ofte spidserne af dit hår, som det går særligt hårdt udover om vinteren. Du kan også supplere med en hårdkur, hvis det bliver helt slemt. Der er rigtig mange gode tips på nettet til, hvad ud kan gøre for at holde dit hård vedlige om vinteren og hvis du er i tvivl, kan du altid tage et smut forbi din frisør for at spørge til råds.