Skal en engelsk bulldog være jeres nyes hund?

Er du og din familie på udkig efter et nyt medlem til familien? At anskaffe sig en hund er et stort ansvar og det kræver tid og omsorg at passe på den. I længden blive en hund næsten til et familiemedlem, på linje med resten af familien. Derfor kan det godt betale sig at lave noget research, inden man går ud og anskaffer sige en hund.

Skal I have en familiehund, er en engelsk bulldog en rigtig god race at vælge. Læs med længere nede eller klik her, for at blive klogere på hunderacen.

En dejlig familiehund

En engelsk bulldog er en dejlig hund og den egner sig utroligt godt som familiehund. Den egner sig godt som familiehund, da den har et utrolig mildt sind. Det er en hengiven hund, der er munter og ved godt humør.

Som med alle andre hunderacer er det vigtigt, at den bliver trænet som hvalp. For at få en dejlig hund, kræver det nemlig en indsats helt fra start af. Den skal lære at stole på jer i familien og den skal også trænes til at omgås andre mennesker og hunde. En engelsk bulldog kan nemlig have tendens til at blive aggressiv, hvis den ikke bliver ordentligt socialiseret om hvalp.

Informationer om racen

Inden I anskaffer jer en fransk bulldog er det værd at vide, at den ikke egner sig til at være alene hjemme i alt for lang tid. Den har dog ikke det helt store aktivitetsniveau og stiller sig gerne tilfreds med et par korte gåture.

En engelsk bulldog:

  • Har en skulderhøjde på 40 cm for en hanhund og 37 cm for en hunhund
  • Har en vægt på 25 kg for en hanhund og 22,5 kg for en hunhund
  • Bliver cirka 8 år gamle