Har du problemer med, at dit hår ofte bliver fedtet? Det er et meget almindeligt problem, som mange mennesker kæmper med. Der er dog hjælp at hente i form af forskellig shampoo til fedtet hår. Læs med i teksten nedenfor og bliv lidt klogere på, hvordan du kan slippe af med dit fedtede hår.

Derfor bliver dit hår fedtet

Det kan undre, hvorfor ens hår bliver fedtet. Og især, hvorfor ens hår måske bliver hurtigere og mere fedtet end andre personers.

Dit hår bliver fedtet grundet talgkirtler, som befinder sig i din hovedbund. Disse kirtler producerer det såkaldte talg, som er et fedtstof. Hvis du har en tendens til fedtet hår, så er det formentligt fordi, at dine kirtler overproducerer talg.

Én af grundene til denne overproduktion kan være, at du bruger den forkerte shampoo. Med den rette shampoo til fedtet hår, kan du komme af med overproduktionen af talg og få et smukt og velplejet hår.

Brug shampoo til fedtet hår

Der er ikke noget værre end fedtet hår. Det ser træls ud, og samtidig ligner det, at du ikke er velsoigneret – et mærkat, som ingen er interesseret i at få på sig.

Døjer du meget med fedtet hår og hovedbund, er det derfor helt essentielt, at du benytter de korrekte hårprodukter. Herunder falder således, at du benytter den rette shampoo.

Den rigtige shampoo er med til at affedte din hovedbund og samtidig holde den tør i længere tid ad gangen. Det sker nemlig, at nogle mennesker døjer med, at deres hår bliver fedtet blot nogle få timer efter, at de har vasket det. En shampoo til fedtet hår kan således afhjælpe dette problem.

Vask håret på den rigtige måde

Ikke nok med, at du helt klart burde benytte den rigtige shampoo, når du døjer med overproduktion af talg, så er det også væsentligt, at du vasker håret på den korrekte måde.

Dette indebærer bl.a., at du aldrig må komme balsam e.l. ned i dine hårrødder. Dette produkt er udelukkende til dine spidser. Samtidig er det en god idé at vaske dit hår to gange.