Hvis du nu har gået en lang vinter og følt, at du er blevet lidt for bleg, så skader det ikke noget at snyde dig lidt frem til en pænere kulør. Vi har disse kedelige lange vintre, som ikke gør meget for vores hud, så er det okay at bruge en selvbruner! Det kan da også være, du bare er meget bleg fra naturens side af, og du ønsker at ændre lidt på det. Så er selvbrunere din helt. Problemet opstår dog mere i, hvilken én man skal vælge!

Der er ikke mangel på selvbrunere

Man kan kun prise sig lykkelig, at der ikke er mangel på selvbrunere i verden. Det er heldigvis noget, som er på høj demand, så du kan altid få en selvbruner. Dette betyder også, at der er rigtig mange at vælge imellem. Det kan gøre valget lidt svært. Man vil jo gerne have den bedste, og man vil jo gerne have én som er sund. Det kan jo straks være en kamp, når man så står foran 20 forskellige mærker og varianter. Der er da nok at vælge imellem – hvilken tager man så? Det afhænger faktisk helt af sine præferencer! Til at starte med kan man nævne, at det altid er dét værd at tage en selvbruner fra firmaer, man i forvejen kender – såsom L’Oréal. Firmaer bliver ikke så store, hvis de sjusker med deres mærker. Så disse kan du roligt bruge, uden at du gør skade på dig selv eller din hud. Du er garanteret imod gift her. Hvis du vil vide mere, kan du se med inde på denne selvbruner test online. Men selvfølgelig er det ikke nok bare at vide, hvilke der ikke er giftige. Du vil selvfølgelig gerne have den bedste til dig. Og hvordan finder man så den? Jamen, som skrevet tidligere, handler det meget om dine præferencer.

Betyder det ydre virkelig så meget?

Det lyder måske lidt fjollet, men du skal selvfølgelig også tænke på, hvilken flaske, du synes er pænest. Selvfølgelig ændrer udseendet ikke meget på produktet, men alligevel ved du, at hvis forsiden ser pæn ud, så har de gjort noget ud af designet. Og hvis de har gjort noget ud af designet, har de nok også gjort noget ud af produktet!

Så handler det også om, hvordan du ønsker at putte det på dig. Vil du gerne sprayes eller er du okay med at dyppe det på dig. Det kan være lettere at spraye, men det kan være lettere at kontrollere med dyp. På samme måde skal du også se efter, om det er farveløst, så det ikke smitter af på dit tøj og andre genstande i dit hus. Hvis det gør, kan sådan noget være svært at få af!