Det er vist nok de færreste af os, som går rundt og ønsker, at vi er blege. Tværtimod – vi ønsker jo i stedet, at vi har en dejlig brun kulør. En kulør, som desværre kan være svær at opnå i det danske klima. Heldigvis findes der både selvbruner og spraytan, som kan hjælpe os med at føle os lidt solbrændte. Så hvad skal du så vælge – selvbruner eller en gang spraytan?

Fordele ved selvbruner

Først og fremmest er kendetegnet for selvbruner, at det er noget, som man selv gør derhjemme. Det er derfor også en af de klare fordele ved at bruge selvbruner fremfor spraytan er, at man nemt kan påføre det derhjemme. Det er altså ikke noget, som man skal ligge meget tid eller kræfter i.

Selvbruner fås i mange former. Det kan blandt andet være på spray, som servietter eller i skumform.

Spray kan give et rigtig godt resultat – men man skal nok lige øve sig et par gange. Det er nemlig vigtigt, at sprayen fordeles ligeligt, så der ikke er et område, der bliver meget mørkere end de andre. Dette er dog et godt alternativ til den professionelle spraytan, da metoderne har mange ligheder.

Der er ikke særlig mange, som bruger selvbruner servietter til hele kroppen. Det kan nemlig godt hurtigt gå hen og blive svært. En serviet koster omkring 10 kroner, og en serviet passer cirka til, at man bruger den i ansigtet – og det er der faktisk også mange, som gør. Der er en god måde lige at få lidt hurtigt farve i ansigtet, og så er de utrolig nemme at bruge, så hvis man ikke har erfaring med selvbruner, er dette et godt sted at starte.

Skum kan godt for mange virke som en lidt sjov ting. Det har samme konsistens som hårskum og skal egentligt bare fordeles jævnt på kroppen. Man fordeler bare skummet i cirkulære bevægelser, der hvor man ønsker at få lidt farve. Til dette kan det være en god idé at bruge en selvbruner handske, da det hjælper med at fordele farven ligeligt, og man får ikke farvede hænder.

Book en spray tan behandling

Selvom der er mange fordele ved selvbruner og flere og flere gør brug af det, er spray tan stadig utroligt populært. Ved spray tan er man nemlig sikret et godt resultat.

Spraytan foregår i en slags kabine. Her vil du blive sprayet fra top til tå, så hele din krop får den samme ensartede farve. Man kan dog selvfølgelig selv vælge om, man gerne vil have undertøj på eller ej. Der er dog mange, der vælger kun at have trusser på, så de ikke får grimme tanlines.

Spraytan er selvfølgelig en del dyre end selvbruner, men for mange er det alle pengene værd. Man behøver heller ikke bruge spraytan hele tiden. Rigtig mange gør kun brug af det, hvis de skal til noget specielt – som for eksempel et bryllup, hvor de gerne vil se godt ud.