Kaniner er simpelthen bare nogle af de sødeste små væsner, man kan komme i nærheden af. Hvis du ikke allerede har en pelset kaninven, bør du måske først og fremmest overveje, hvor meget en sød kanin passer ind i ethvert hjem! Mange forbinder alle typer af gnavere med grim lugt og beskidte omgivelser, men det behøver altså ikke være sandt. Med den helt rigtige kaninhø og halm, kan du skabe velvære for både dig selv og din kanin. 

Kæledyr og pige

Kaninhø og halm i topkvalitet  

Du bør altid gå efter kaninhø og halm i den allerbedste kvalitet for både din egen og kaninens skyld. Rent faktisk består 80% af din kanins daglige kost af hø og halm, og dermed er det jo temmelig vigtigt, at det er lækkert for din pelsede ven. Det nytter jo heller ikke noget at investere i billigt hø, som din kanin alligevel ikke har lyst til at spise. Hø og halm er fyldt med en masse fiber, som er godt for kaniner. Samtidig slider hø og halm også på kaninens tænder, så de ikke vokser sig for store. Du skal altid være opmærksom på, at din kanin fra naturens side skal spise hø og græs, så hvis du ikke kan få den til det, kan der måske desværre være noget galt. 

Hø på mark

 

Indret hjemmet med hø og halm 

Der er en hyggelig landlig stemning over hø og halm, og det kan du nemt bringe ind i dit hjem, hvis du har en kanin. Hvis du går efter kaninhø og halm i topkvalitet, kan du også undgå gener i form af eksempelvis lugt i hjemmet. Derfor behøver det altså ikke være ulækkert at have en gnaver i hjemmet. Mange mennesker får meget mentalt velvære af at have et dyr omkring sig. Dog kan både en hund og en kat kræve en del arbejde, så hvis du gerne vil have et kæledyr, men ikke ønsker at skulle være meget afhængig af dyret, kan en kanin være en oplagt løsning. Endnu en fordel ved en kanin er, at den ikke fælder, og sagtens primært kan opholde sig i et bur, hvis du ikke ønsker den andre steder i hjemmet.