Er du en modebevidst mand der går op i dig selv, ønsker du at være det eller skal du finde en gave til en? så kan du her læse og lære meget mere om guf til den modebevidste mand. Uanset om du skal finde en gave til ham, det er til dig selv eller du gerne vil hente inspiration så er denne artikel lige noget for dig og du vil helt sikkert kunne finde råd eller items, som er lige noget for dig eller ham. Tøj til mænd, og specielt tøj til den modebevidste mand, er svært at finde. Det er nemlig ikke så tit man til mænd kan finde iøjnefaldende og moderigtigt tøj, som man kan til kvinder. Hent inspiration og find det her.

Formelt

Få styr på basen først

Mangler du inspiration når du skal finde tøj til mænd? uanset om det er til afslappet brug eller til det trendy business look, så kan det være utroligt svært at ramme plet. Medmindre du henter hjælp fra denne artikel. Det vil nemlig gøre det en del nemmere for dig, at finde de helt rigtige looks og items. Find basen først, og dernæst kan du gøre det ekstravagant med detaljerne. En skjorte er en sikker vinder, til både casual brug og til det lidt mere stilrene og trendy look. Den eneste forskel er bare, hvordan du styler den. Med et par fede jeans og et par smarte sko, så er du godt på vej til et flot, men casual udtryk. Hvis det skal være lidt ekstra kan du købe jakkesæt eller slips. Du kan også tilføje ekstra detaljer med en taske eller et armbåndsur. På den måde kan en basic skjorte hurtigt passe til næsten enhver situation.

herremode detaljer

Understreg looket med fede detaljer

Er det de lidt koldere tider? så kan du med fordel understrege dit look med en fed jakke der matcher. Find jakker til mænd på det angivne link og få et overblik over forskellige jakker, der vil passe til ethvert look. Det kan være den sidste detalje, der vil sætte et flot præg på dit look. Det er derfor detaljerne der skaber looket, men basen der giver mulighederne for det.