Når man fiktivt slår op i den store bog om kvinder, handler det første kapitel om, at kvinder skal forkæles. Dette kan gøres på en masse forskellige måder, da forkælelse og nydelse hænger godt sammen. Nydelse kan skabes ved f.eks. at forkæle sig selv, eller blive forkælet med gaver i genren af skønhedsprodukter, skønhedsbehandlinger og mange andre ting i kategorien af ’personlig pleje’.

Skal man derfor finde gode gaver til kvinden, der ikke præcist ved, hvad hun ønsker sig, er forkælelse et godt sted at starte. Når en kvinde føler sig forkælet, kan hun finde nydelse i sit eget selskab ved spisning af et godt måltid eller i forbindelse med pleje af sit ydre.

Langt de fleste kvinder går op i deres udseende, hvorfor især gaver såsom spaophold, peeling, pedi- og manicures samt massage er ideelle valg – disse ting kan man ikke gå galt i byen med. Der findes dog også mange andre gaver, man kan give sin kone eller kæreste, disse kunne f.eks. være et madlavningskursus med et bestemt tema, som f.eks. konditori eller chokolade. Det handler i nogen grad om at finde en gave, som man selv får noget ud af som partner.

Uartige gaver giver også kvinder nydelse

I løbet af de seneste år, er det blevet mere moderne at kigge ind ad vinduerne til de mere intime kategorier, når der skal købes gaver til kvinder. Mange mænd vælger derfor at købe lidt mere alternative gaver til deres koner og kærester, da f.eks. dildoer kan give en kvinde stor nydelse.

Sexlegetøj som dildoer, frækt lingeri og andet stimuli legetøj, er blevet meget populært som gaver blandt par, da det er blevet mere moderne at udforske hinandens kroppe. Der findes dog mange typer af dildoer på markedet, hvorfor man må have en idé om, hvad ens kvinde kunne tænke sig før man bare køber løs.

Et par frække trusser med dildo kan være en sjov og spændende måde at tage hul på bylden på, hvis man i længere tid har snakket om at gå den mere intime vej i sit valg af gaver, men ikke ved hvor man skal starte. Man bør starte i det små, da gaven ellers kan have den modsatte effekt. Især som mand skal man også huske på sine egne grænser, når man vælger denne form for gave til sit livs udkårne, da hun hurtigt kan udskifte ens naturlige nydelsesværktøj med den nye og falske udgave.