Alle mennesker er smukke på hver deres måde. Nogen har stort og flot hår, mens andre skiller sig ud med et par skinnende øjne. Du kan helt sikkert også komme i tanke om nogle ting, som du godt kan lide ved dit udseende. Desværre er der typisk også et par ting eller tre, som man er mindre tilfreds med. Er det tilfældet for dig, så må du sætte dig ned og overveje, om du vil gøre noget ved det.

Som udgangspunkt opfordrer vi til at bevare et naturligt look, da naturlig skønhed helt sikkert er vejen frem. Vi vil dog samtidig gerne informere om, at det ikke er snyd at gøre noget ved ens udseende, hvis man føler for det. Vi bringer her en miniguide til at blive smukkere end nogensinde.

Dyrk motion og spis sundt

De færreste er født med en flot og slank krop eller et ansigt uden urenheder. De fleste mennesker vil dog kunne give deres udseende et betydeligt boost ved at dyrke motion og spise sundt.

Når du lever sundt, får du ikke blot en flottere og sundere krop. Du vil også opleve, at du får færre urenheder, bliver gladere, får en pænere glød og ikke mindst får en pænere holdning. Alt dette er med til at gøre dig endnu smukkere. Helt konkret opfordrer vi dig til at dyrke motion 3-4 gange om ugen á mindst én time pr. gang. Derudover bør din kost hovedsageligt bestå af fisk, magert kød, grøntsager, frugt og nødder i moderate mængder.

Skil dig af med uønsket hårvækst

Hår vokser her, der og alle vegne. Det kommer formentlig ikke som nogen overraskelse for dig. Mere overraskende er det, at man rent faktisk kan få fjernet uønsket hårvækst på en nem, hurtig og smertefri måde. Løsningen er hårfjerning med laser, hvor man er sikret et flot og langvarigt resultat.

IPL er typisk den teknologi, man bruger til at destruere hårsækkene og derigennem komme den uønskede hårvækst til livs. Det sker ved en temperatur på omkring 70 grader. Som hovedregel skal man igennem 5-7 behandlinger, inden man har opnået det ønskede resultat. Det er dog meget forskelligt fra person til person.

Drik masser af vand

Man kan muligvis ikke drikke sig i form. Til gengæld er det muligt at drikke sig smuk, hvis man vel at bemærke holder sig til vand og drikker rigeligt af det. For de flestes vedkommende er det nok at drikke 2 liter vand om dagen, men er man fysisk aktiv, så kan man med fordel drikke op til 3-4 liter om dagen. Drikker du nok vand, så vil du opleve, at din hud og krop kommer til at se mere frisk, yngre og sund ud.