Vi er mange der ønsker os en mere bæredygtig og klimavenlig garderobe. De sidste få år har der været meget fokus på, hvilken indflydelse tøjindustrien har på vores planet, men det er faktisk fuldt muligt, at være moderigtig og klimavenlig på samme tid. Her kan du læse mere om lækkert dametøj med fokus på bæredygtighed.

Fordele med økologisk tøj

Når vi taler om økologisk tøj, handler det i stor grad om bomuld. Hvor vores tøj bliver produceret og hvordan, har meget at sige for hvor bæredygtigt det er. Det der har mest at sige, er hvor meget vand der kræves for at dyrke den bomuld dit tøj bliver produceret af, hvordan den sprøjtes og hvordan dit tøj i sidste ende  er indfarvet. Når du vælger at købe økologisk bomuld eller tøj der er lavet af recirkulerede materialer, er det en investering i vores klima og i en mere bæredygtig garderobe.

Mads Nørgaard bæredygtigt tøj

Den velkendte tøjdesigner Mads Nørgaard har lukket ind bæredygtighed og miljøvenlige materialer i sine kollektioner. De ikoniske designs kan med andre ord nu også fåes i en bæredygtig udgave. Meget af tøjet er produceret i  Mads Nørgaard certificeret økologisk bomuld så du kan købe lækkert tøj med bedre samvittighed. Det bliver mere og mere vigtigt at vide at det tøj vi køber er produceret under forsvarlige vilkår og det er det vi ser et øget fokus på fra mange store tøjproducenter, også i Danmark, herunder Mads Nørgaard. Det er nemlig ikke nogen grund til, at gå ned i kvalitet når det kommer til modetøj, tøj fra Mads Nørgaard er i både lækker kvalitet og bæredygtige materialer. I tillæg til økologisk bomuld kan man også få tøj i recirkuleret plast og uld.

Nu kan du heldigvis købe lækkert, økologisk Modetøj på nettet. Her kan du til enhver tid se hvilke materialer det tøj du drømmer om er lavet af og få en meget mere bæredygtig garderobe. Et steg i rigtig retning når det kommer til hvad for noget tøj vi vælger at gå med, er et nødvendig og effektivt steg mod en mere bæredygtig livsstil. Hvorfor er det, at vi går så meget op i at købe økologisk mad, men ikke altid tænker over, hvordan vores tøj bliver produceret? Du behøver faktisk ikke at vælge enten eller, og den store efterspørgsel har fået flere producenter til at bruge bæredygtige materialer i sin tøjproduktion, hvilket er godt både for planeten og for dig som forbruger.

Uanset hvorfor du vælger at købe økologisk, så er det værd at nævne at det er tøj der i stor grad er i lækker, høj kvalitet. De fleste af os der går op i økologi, vil også gerne have en mere økologisk garderobe. Du behøver ikke at gå på kompromis.