Kunne du godt tænke dig lidt selvforkælelse i hverdagen? Små tilføjelser kan forbedre din selvtillid og skabe glæde. Det er de små ting, som tæller, og det kan tilføre en smule luksus uden at være for dyrt. Selvforkælelse kan nydes alene, eller med dem som du holder af. Selvpleje kommer i mange størrelser, og det er op til dig, at finde hvad der er bedst for dig. Det er okay at spolere sig selv til tider, især hvis det gør dig glad og tilfreds. 

Kvinde i undertøj

En tur til frisøren kan gøre en stor forskel  

Der er stor forskel på om du selv trimmer dit hår, eller om du bliver tilset af en professionel. Hos en frisør får du ikke blot klippet dit hår. Du kan få tips til, hvordan du bedst tager dig af din frisure. Derudover er frisører eksperter i, hvad klæder dig bedst. En tur til frisørerne er en af de knap så dyre luksusser, som kan gøre en stor forskel. Udover at få frisuren på plads, så er det en god måde at slappe af. Det er op til dig, hvor ofte du trænger til hårpleje og i hvilke omfang. 

Udskift dit undertøj 

Undertøjet du har på, kan have stor betydning for din selvtillid. Derfor kan det være en selvforkælende idé at købe noget pænt undertøj. Når du har sexet undertøj på, kan du også føle dig mere sexet. Selvom du er den eneste, som ved det. Frækt undertøj behøver ikke kun at være i brug, når du skal være intim. Alle fortjener at føle sig som den bedste og mest sexet version af dem selv. 

Pæne hænder og fødder

Dine hænder og fødder kan bruges som tilbehør til dine outfits. En manicure og pedicure kan være dyre, men det er både sjovt og lækkert at forkæle sig selv en gang imellem. Det er også muligt at ordne sine negle derhjemme, og du kan stadig se lige så luksuriøs ud. Køb en neglelak du godt kan lide, og gør det til en vane at rense dine negle. På den måde sikre du dig flotte hænder og fødder.  

Hotelvaerelse

Kom væk fra dine sædvanlige rammer 

Et weekendophold kan være forfriskende både sammen med vennerne, en partner eller dig selv. Det tilføjer noget spænding, og noget du kan glæde dig til. Det er selvfølgelig også op til dig, hvor mange penge du vil bruge, men uanset hvad er det luksus at tage på tur. Du kan gøre det, lige så ofte du har tid, lyst og budget til.