Det er en mulighed at lukke din hund ud og ind af døren til haven også selvom du ikke er hjemme. Ved køb af en hundelem sikrer du, at din hund altid kan komme ud og klare fornødenhederne, uanset om du er hjemme eller ej. Med en hundelem undlader du ikke at skulle gå tur med din hund, til trods for at den kan boltre sig i haven, men du giver hunden mulighed for motion udover den daglige gåtur. 

Der findes forskellige typer af hundelemme og der findes også en der vil kunne passe ind i dit hjem. De fleste vælger en færdigproduceret hundelem med standardmål. I hundelemmen sidder en låge, der skal være af passende størrelse, for at hunden uden besvær kan komme ind og ud. Køb din næste hundelem her.

 hunde i græs

Øg den mentale aktivering med en hundelem 

Mange hunde er præget af at være alene hjemme i længere tid. En hund er fra naturens side af indrettet til at have formidable egenskaber i forhold til at bruge snuden og hjernen. Det vi i dag kalder den mentale aktivering er i mere eller mindre grad et instinkt fra hunden, der gør at den føler under stress når ikke de fornødne sanser bliver stimuleret. En understimuleret hund har en øget tendens til at vise tegn på en adfærd vi finder uhensigtsmæssig i hjemmet. Hvis din hund undergår flere timer alene hjemme, kan du med en hundelem øge den mentale aktivering, ved at lade hunden komme ud og bruge næsen og rode rundt i græsset eller hundegården. 

En hundelem står ikke alene i træningen i forhold til at være alene hjemme, men kan være med til at forhindre at din hunds aktiviteter i hjemmet går ud over møbler eller lignende. Samtidig kan du med en hundelem give mulighed for et lavere stressniveau hos hunden ved at opstille aktivering udendørs, som hunden kan fornøje sig med mens den er alene hjemme. 

Hunden er menneskets bedste ven. Den er der altid til at gøre dig glad, så selvfølgelig skal du også gøre dit bedste for at gøre den glad. Med en hundelem vil du bestemt kunne forbedre hundens hverdag, og du vil få en lykkeligere hund.

hund med menneske