Hvis du har problemer med hårtab, så er du langt fra den eneste. Det er der faktisk rigtig mange, der har. Det er også derfor, du kan finde en lang række behandlingen for det. Én af de mest populære behandlinger kaldes for scalp micropigmentation. Det er et langt navn, og derfor er det i daglig tale blot kendt under navnet SMP.

Det er en meget populær behandling, men det er ikke sikkert, det er noget for dig. Der er nemlig ikke tale om en behandling, der kan give dig håret tilbage. I stedet er det en behandling, der giver dig en illusion af en tæt barberet hovedbund med et fuldt sæt hår. For mange mænd er det dog en løsning, der er mere end god nok.

Derfor er det ikke noget for alle

Som der også er givet udtryk for herover, så er det ikke en behandling, der er noget for alle. Hvis det er noget, du har overvejet at investere i, så er det vigtigt, du forholder dig realistisk til, hvad det reelt set er. Det er ikke nyt hår, du får, men er derimod en pigmentering i huden. Derfor vil det altså ikke komme til at vokse på sigt.

Med en SMP-behandling vil du få lavet en pigmentering i huden. Hvad det betyder er, at der bliver deponeret pigment på en måde, så det kommer til at ligne hårstubbe. Det er dog meget vigtigt, at det er gjort klart, at der ikke er tale om rigtigt hår. Da det ikke er rigtigt hår, så er det heller ikke noget, der vil vokse med tiden.

Er scalp micropigmentation noget for dig?

Du kan næppe finde en løsning på dit hårtab, der er helt perfekt. Genetisk disponeret hårtab og flere former for sygdomsrelateret hårtab, er irreversibelt. Derfor er der ikke noget at gøre ved det, og du kan ikke få håret til at vende tilbage. Du har dog andre muligheder, hvilket bl.a. er noget, der tæller scalp micropigmentation.

Hvis du gerne vil have lavet scalp micropigmentation, så skal du altså slutte fred med, at du skal have en helt tætbarberet frisure. Det er ikke alle, der kan det. Hvis du er én af dem, der godt kan det, så kan det være en rigtig god løsning. Det kan giver en illusion af, at du selv har valgt at få en frisure, der er helt tætbarberet.

Det er billigere end en hårtransplantation

Hvis du gerne vil have håret tilbage, så skal du have lavet en hårtransplantation. Det er der også mange, der vælger at få lavet. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er helt billigt. Derfor er der også mange, der vælger at gå i retning af scalp micropigmentation i stedet for. Det er nemlig billigere end en transplantation.

Er det noget, du har overvejet at få lavet, så skal du vælge en dygtig klinik. Disse finder du typisk i de større byer, hvorfor det er en god idé at kigge efter scalp micropigmentation København eller i én af de andre store byer i landet.