Oplever du også, at folk har meget forskellige ideer om, hvad skønhed er? Selvom man ofte ser nogle tendenser eller trends, som altså er på mode, og som sætter en form for standard i samfundet, så er det slet ikke nødvendigt, at man går efter disse, og de er heller ikke nødvendigvis sande.

Du bestemmer nemlig selv, hvad skønhed er for dig, og det vigtigste er egentlige bare, at du føler sig tilpas i din egen krop.

Makeup eller naturligt udtryk

Et spørgsmål man eventuelt kan overveje er, om man godt kan lide at gå med meget makeup, eller om man bedre kan lide det naturlige look. Makeup er meget populært og brugt – både i store og små mængder. Men bare fordi det bliver brugt af mange, så er det ikke ensbetydende med, at det er nødvendigt for alle.

Så hvis du synes, det er spændende at eksperimentere med makeup og ser det som en måde at udtrykke dig på, skal du da gøre det. Men hvis du synes makeup er uinteressant, og du også godt kan lide dig selv uden, så er det naturligvis den perfekte løsning at droppe makeup.

Hår eller ej

Noget andet, som er oppe i tiden, og som rigtig mange er begyndt at tage stilling til på den ene eller anden måde er kropsbehåring. Det at lade håret vokse har været en tilbagevendende trend, men der er selvfølgelig også rigtig mange, som foretrækker, at kropsbehåringen bliver fjernet, også selvom det måske er det modsatte der er på mode.

Her skal man igen gøre, hvad man selv føler sig mest tilpas i. Hvis man ikke er så vild med at have hår overalt, kan man få en permanent hårfjerning, så man ikke skal døje med det. Men hvis man derimod kan lide tanken om ikke at tilpasse sig idealer, skal man bare lade det gro.

Lyt til dig selv

Det, som er det vigtige i forhold til skønhed, er jo egentlig bare, at man skal passe på med at kigge for meget på, hvad modellerne og modeskaberne gør. Det kan man selvfølgelig gøre, hvis man synes, at det forstærker ens selvbillede. Men hvis man udelukkende gør det for at tilpasse sig, så er det ikke det rigtige. Skønhed er individuel, og derfor skal du altid lytte til dig selv og gøre det, som du selv synes klæder dig bedst.