Er din hud i ansigtet fyldt med små ar, er den blot solskadet eller måske endda lidt livløs at kigge på? Så kan det være, at du skal overveje peeling, som er en teknik, der hjælper med at skabe en mere jævn og konsistent hud i ansigtet.

Hvem er peeling henvendt til?

Har du en perfekt hud i ansigtet, er der ingen grund til at gøre brug af peeling, men hvis du derimod har lidt små rynker, mindre linjer eller det man kalder hyperpigmentering i huden, som du gerne vil af med, så kan det være, at du skal kigge nærmere på muligheden for at få peelet ansigtet.

Hvad indebærer behandlingen?

Når man påbegynder en peeling behandling, sætter man gang i hudens genskabelsesproces, hvilket betyder, at du slipper af med den gamle hud, som du ikke er tilfreds med. Du vil kunne se resultaterne straks efter behandlingen og skulle meget gerne opleve, at ansigtets rynker og andre ujævnheder bliver udglattet.

Det man i bund og grund gør, når man får foretaget en peeling behandling, som typisk anbefales at foregå over 3 gange fordelt på 6 uger, er, at man giver huden en behandling, som får den til at skalle af.

Det kan måske lyde lidt kontraproduktivt, når nu man gerne vil opnå en glat hud i ansigtet, men det er blot kroppens måde at skille sig af med gammel hud og dermed gøre plads til den nyere og strammere hud.

Er én behandling nok?

Peeling foregår, som nævnt, oftest over en længere periode og x behandlinger. Men der er også flere og flere, der vælger at tage én behandling som en opfrisker lige inden en større begivenhed. Det giver naturligvis ikke helt det samme resultat som en længere behandling, men kan være en fin måde at fremstå ekstra smuk og sund til for eksempel et bryllup, nytårsaften eller en anden festlig begivenhed.

Peeling er naturligvis en behandling, som du kan få foretaget i hele landet, men generelt er en moderne skønhedsklinik i København ofte et rigtig godt sted at gå hen. Holder du til i København eller omegn, kan du få foretaget peeling på Østerbro.

Med omtalte behandling kan du se ekstra skarp ud, når veninden skal giftes, når I skal i byen, eller når du blot har behov for at føle dig ekstra smuk. Eller du kan gøre det til en mere permanent ting og dermed gøre din hud mere stram og smuk henover de næste mange år.