Er man en person, der dater, så kommer sex til at være en del af det for mange.  Det er almen viden i dag, at man skal bruge beskyttelse, men der er stadig mange, der glemmer det desværre. Det kan der være flere årsager til. Det mest populære valg er kondomer: RFSU-kondomer er et optimalt valg for at undgå negative konsekvenser – bruger du RFSU-kondom, er du sikret mod alt. Sex er en naturlig ting – det er graviditet og sygdomme også. Derfor er der ikke nogen undskyldninger – og de mulige konsekvenser kan dræbe enhver sexlyst. Læs med her, og bliv påmindet om, hvor vigtig prævention er.

Uønsket graviditet og kønssygdomme

Det er livsomvæltende at få en baby, og hvis du ikke har nogen intentioner om at blive gravid med din date, så skal du ikke se udenom beskyttelse. Et RFSU-kondom vil fjerne dine bekymringer. Ror selvom chancen for undfangelse ikke altid er stor under samleje, så er den der stadig. Livet er for kort til at blive gravid uønsket. Det er en meget følelsesmæssig hård ting at gennemgå for begge parter, så undgå det for alt i verden, og brug beskyttelse.

Et væld af kønssygdomme venter på at springe videre til de næste. De, der ikke bruger beskyttelse, er dem, det går udover. For at være helt beskyttet mod kønssygdomme skal du bruge kondom under samleje. RFSU-kondomer er et optimalt valg – sørg altid for at have nogle på dig, når du ved, du skal være sammen med din date.

Hvis du har ubeskyttet sex, sætter du dig selv i en risikabel situation. Sex er sundt, sex er dejligt, sex skal være med beskyttelse. Uden beskyttelse er du åben for sexsygdomme og uønsket graviditet, og det er ikke risikoen værd.

Hvorfor lader folk være med at bruge beskyttelse?

Almindelige årsager til, at folk ikke bruger beskyttelse, selv om de burde, kan være relateret til parforhold, seksuel føling, eller relateret til selve beskyttelsesformen. Hvis man vil have en nem løsning, så er RFSU-kondomer løsningen. Med RFSU-kondomer er man beskyttet uden besvær og ubehag.

Hvis man mister sin seksuelle føling under samleje på grund af sin beskyttelsesform, så bør man prøve et alternativ. Det kan være svært i situationen, men det er vigtigt, at have selvkontrol på det område. Det er ofte i situationen, at folk vælger at fravælge beskyttelse af disse årsager. Det er ofte en hurtig spontan beslutning, der ikke er gennemtænkt. Det er derfor, det er så vigtigt at have kondomer med sig, når man skal være sammen med sin date.

Det er vigtigt, at begge parter er indforståede med brugen af beskyttelse. Hvis man har sagt, at man vil bruge kondom, skal man ikke give efter, hvis ens partner vil lade være. I en sådan situation er det vigtigt at stå fast og fortælle sin sexpartner, at man ikke ønsker at risikere noget. Mind evt. Personen om alle risikoerne der er for ubeskyttet sex.