Vil du gerne holde din hud smuk og sund, og ved du ikke helt, hvordan du skal bære dig ad med det? Så kan du her finde en guide til, hvordan du passer godt på din hud, så den holder dig smuk og sund, og hvordan du minimerer tekstur og fine linjer i huden.

Fugt er hudens bedste ven

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at fugt er hudens bedste ven. Det gælder både i forhold til de produkter, du påfører på din hud, men også i forhold til den væske, du drikker. Din hud har brug for en masse fugt indefra og udefra, og derfor er det vigtigt, at du drikker en masse vand, og at du påfører fugt på din hud både morgen og aften.

Det kommer an på, hvilken hudtype du har, alt efter hvor meget fugt, din hud har brug for. Hvis du har tør hud, så er det vigtigt, at du påfører en creme, der indeholder en masse fugt og gerne et serum forinden, der også giver fugt. Hvis du har fedtet hud, så har din hud altså stadig brug for fugt, men måske knap så meget, så her er en gelecreme god til dig, så din hud stadig får sin fugt.

Sådan undgår du tekstur og fine linjer i huden

Hvis du døjer lidt med tekstur i huden og fine linjer, så er der rent faktisk noget, der kan gå ind og hjælpe dig. Du kan bruge en dermaroller, som er en rulle med mikroskopiske nåle på, der går ind og prikker en masse huller i din hud. På den måde bliver der dannet en sårskorpe, og når den er væk, så kommer der en ny hud, som er uden tekstur og fine linjer.

Det er slet ikke så voldsomt, som det lyder til, og man kan ikke se det på huden. Du kan læse en dermaroller test og finde den bedste dermaroller til din hudtype. Du skal ikke bekymre dig, om det gør ondt, for det gør det ikke. Din hud vil takke dig.