Beauty sættes ofte i forbindelse med ord som selvværd, selvtillid, selvforkælelse og identitet, men kan også omhandle miljø. Undrer du dig over, hvad miljø og skønhed har med hinanden at gøre? Så bør du læse denne artikel. Vi gør dig nemlig klogere på, hvordan du kan handle mere miljøvenligt i din hverdag.

Gå efter naturlige skønhedsprodukter

Du kan skåne både din hud og miljøet ved at købe naturlige skønhedsprodukter. De koster som regel en smule mere end andre produkter, men er det ikke det værd? Faktisk er det let som en leg at finde frem til de miljøvenlige produkter. Du skal blot spørge efter svanemærkede skønhedsprodukter. Svanemærket er et officielt miljømærke, hvis du skulle være i tvivl.

Det karakteristiske ved svanemærkede skønhedsprodukter er, at de ikke er spækket med skadelige kemikalier i modsætning til mange andre produkter. Med andre ord er det, det naturlige og sunde valg.

Hold dig fra pels

Rundt omkring i verden slår man hver dag uskyldige dyr ihjel for at bruge deres pels til tøjproduktion m.v. Dette vil du indirekte støtte op om, hvis du vælger at købe ægte pelstøj. Af følgende grund anbefaler vi dig at holde dig til fake pels, så du kan tage din nye pelsjakke på med god samvittighed. Du finder det største udvalg af fake fur online.

Generelt vil man ikke være i tvivl om, hvorvidt en pelsjakke er fremstillet af ægte eller fake pels. Prisen er i hvert fald en god indikator for, om pelsen er ægte eller ej. Spørg endelig, hvis du er i tvivl.

Undgå at bruge deodorant i sprayform

Alle kan og bør bruge deodorant. Dette middel er nemlig med til at holde uønsket svedlugt væk. Dog skal man være opmærksom på, at en deodorant ikke bare er en deodorant. Der er stor forskel på, hvor meget disse forurener. Du gør klogt i at vælge en roll-on deodorant, da denne deodorant forurener mindre end andre. Generelt skal man holde sig fra sprayprodukter i form af deodoranter, hårspray osv.

Hold igen med fladejernet

De færreste kvinder kan undvære et fladejern. De populære fladejern forurener godt nok ikke lige så meget som tidligere, men man bør for både miljøets og hårets skyld holde lidt igen. Du kan måske finde et mere miljøvenligt alternativ til dit nuværende fladejern.

Husk endvidere at slukke fladejernet, når du er færdig med at bruge det, så det ikke bliver ved med at sluge strøm. Standby gavner hverken miljøet eller pengepungen. Ergo bør man undgå enhver form for standby.