For dig, som går op i stil, mode og skønhed, er det sikkert ikke svært at skulle vælge dit daglige outfit. Du har sans for, hvad der er moderne, og hvad der passer til dig og din krop. Du har også sans for, hvordan du pifter dit outfit op og gør hver dag til noget særligt.

Det kan være alt fra ekstra knald på farverne og små, fine detaljer til bemærkelsesværdige stykker tøj. Du er vant til at blive lagt mærke til på grund af din stil, og du kan godt lide det. Men måske oplever du problemer med at bringe dette ind i de andre elementer i dit liv.

Mange af hverdagens produkter er kedelige

For selvom du gør dig positivt bemærket, og lyser op med dit outfit, så er der helt sikkert stadig rigtig mange af de produkter, du bruger i din hverdag, som både er kedelige og svære at pifte op.

Det kan være alle mulige ting. For eksempel din peberkværn, din knagerække, din indkøbspose eller den snor, som du har dine nøgler i. Faktisk er de såkaldte keyhangers et rigtig godt eksempel på netop dette problem.

Keyhangers bruger du meget

Det er ikke alle mennesker, der bruger keyhangers. Men rigtig mange gør, især dem, som skal bruge nøgler rigtig meget i forbindelse med deres arbejde. Her er det vigtigt at kunne opbevare nøglerne sikkert og tæt på sig, og derfor er keyhangers i denne situation ideelle.

Men nøgleholdere er desværre også tit rigtig grimme. Hvis de ikke er helt enkle og i en kedelig farve, så har de tit et ucharmerende logo eller brand-navn på. De gør med andre ord ingenting for dit outfit. Men sådan behøver det ikke at være. Smarte keyhangers kan nemlig både være flotte og praktiske.

Design din egen keyhanger

Keyhangers er ikke særlig dyre. Det betyder, at du ikke behøver at tage dig til takke med den første, den bedste, der er tilgængelig, fordi du ikke har råd til at købe en ny. Faktisk kan du sagtens designe din egen keyhanger uden at skulle punge det helt store ud.

En af de ting, du kan gøre, er at få trykt dit eget nøglekort. Det kan du gøre på internettet, hvor der findes diverse udbydere af netop denne service. Her kan du vælge mellem motiver, mønstre, logoer og symboler – lige hvad der passer til dig og din stil.

Andre tips til at pifte hverdagens produkter op

Keyhangers er dog langt fra det eneste produkt fra hverdagen, som du kan gøre noget for at gøre mere personlige og spændende. Tit handler det om at træffe helt simple valg, der er lidt uden for boksen. Hvorfor ikke vælge bestikket i bronze eller guld frem for sølv?

Hvorfor ikke vælge en pande i rød eller blå keramik i stedet for den standard sorte teflon? Sæt en sjov dims i din nøglering? Det er ikke nødvendigvis store ting, der skal til for at gøre hverdagen sjovere.