De fleste danskere befinder sig efterhånden på de sociale medier og nogle bruger endda rigtig med tid med at scrolle, swipe og tweete løs. Rigtig mange følger samtidig en række kendte mennesker og du har måske selv fået en del gode råd til diverse skønhedsprodukter af at følge en kendt sanger eller skuespiller.

Men hvad med influcere? Følger du også dem?

Det kan virkelig godt betale sig at følge nogle influencere fra Danmark. Influencere generelt kan give én en masse gode råd om tøj, stil eller makeup, som man måske ikke lige vidste før. Men at følge influencere fra Danmark er endnu bedre, fordi de netop selv lever i en dansk kontekst, hvilket ofte kan gøre det lidt nemmere at relatere til.

Det gode ved danske influencers

Det er så ærgeligt når for eksempel en amerikansk influencer anbefaler noget til hendes følgere, som vi ikke har mulighed for at købe i Danmark. Eller kun kan få hentet hjem for ret store pengesummer.

En dansk influencer har samtidig mulighed for at anbefale dig nogle udelukkende danske produkter, som du måske ikke var klar over eksisterede. Eller måske vidste du ikke, at det faktisk var så godt, som den danske influencer antyder.

En dansk influencer kan samtidig give bedre råd om, hvilken stil der passer godt til det danske vejr og tager sig godt ud i det danske gadebillede. Det er rigtigt nok, at vi alle begynder at ligne hinanden og opføre os som hinanden mere end førhen blandt andet på grund af den øgede globalisering.

Men der er nu stor forskel på hvad man for eksempel kan have på i Sydamerika sammenlignet med Danmark og en influencer fra Californien kan ikke lige så nemt fortælle en, hvad der er godt for folk der bor i de Skandinaviske lande. Hun bor simpelthen bare ikke i den samme kontekts kulturelt eller – vigtigst af alt – vejrmæssigt.

Vi kan jo desværre ikke gøre så meget ved det vejr vi har, så i stedet må vi ændre ldit på os selv. Når man bor i et blæsende og koldt land, så har ens hud for eksempel andre krav til én sammenlignet med hvis du boede et varmere sted. Hvilken makeup du kan bruge er samtidig anderledens, da du har nogle andre krav til det. Den måde du plejer dit hår på er også meget forskelligt, alt efter hvad det kan forvente at blive udsat for i hverdagen.