I Norden er vi så heldige at have en bred vifte af luksuriøse og gode spahoteller. Du behøver faktisk slet ikke at rejse langt væk fra Danmark, hvis du ønsker en afslappende weekend med spa og wellness. Vi har både gode spahoteller herhjemme, i Nordtyskland og i Sydsverige. Alt sammen inden for køreafstand fra Danmark. Her på siden kan du læse mere om mulighederne de forskellige steder.

Gode hoteller herhjemme

I Danmark er vi så heldige at have en lang række fine spahoteller, som du faktisk også kan besøge til en fornuftig pris. Her kan blandt andet nævnes Kurhotel Skodsborg, Ruths Hotel eller et ophold på nogle af Comwells hoteller. Det gode ved spahotellerne herhjemme er, at det er muligt at købe et ophold til en rigtig fornuftig pris, hvor det også er muligt at få en dejlig middag med. Desværre er behandlinger ikke inkluderet i de fleste ophold, men de kan som regel nemt bookes direkte hos spahotellet. Blandt spahotellerne herhjemme er også en række af de klassiske danske badehoteller, der har enormt meget charme og er meget romantiske. Badehoteller har på mange måder fået sin opblomstring igen efter den populære TV-serie ”Badehotellet”.

Spahoteller i Sydsverige

Hvis du gerne vil opleve nogle af de bedste spahoteller i hele Norden, så er Sydsverige et af de absolut bedste steder. Hver weekend tager rigtig mange danskere til Sydsverige for at få en fyldt med afslapning og nydelse. Blandt nogle af de førende spahoteller i Sydsverige, kan blandt andet nævnes Varbergs Kusthotel, Ystad Saltsjöbad og Hotel Gästis. Det gode ved et at købe et samlet ophold på af de gode spahoteller i Sydsverige. Her kan der være inkluderet en dejlig menu, behandlinger og andre fantastiske ting. Prisen på spahotellerne i Sydsverige er klart i den høje ende sammenlignet med resten af Norden, men til gengæld er oplevelsen også herefter. Der er rigtig mange gode spahoteller i det sydlige Sverige, og der er noget i alle prisklasser. Rigtig mange af hotellerne ligger smukt placeret enten ud til Østersøen eller ud til Kattegat.

Spahoteller på budget

Prisen på de luksuriøse spahoteller er både herhjemme og i resten af Norden relativ høj. Der findes dog en masse billige alternativer, hvor I kan komme på et dejligt ophold til en fornuftig pris. Her kan blandt andet nævnes spahoteller i Nordjylland, der ofte kan tilbyde rigtig meget for pengene. Disse spahoteller ligger sjældent ud til vandet, men er placeret lidt inde i landet. Dette tager dog bestemt ikke noget fra hotellerne, der byder på en dejlig oplevelse, god mad og eventuelt behandlinger. Det er ikke kun i Nordjylland, at der er gode penge at spare på spahoteller. Der findes faktisk nogle rigtig fine hoteller med fokus på spa og wellness over hele Danmark.

Sammenlign altid priser før du booker

Da et ophold på et spahotel er en større investering, bør du altid undersøge de forskellige ophold. Der kan nemlig løbende være gode tilbud. Det er også altid rart at se de forskellige muligheder, før I laver Jeres endelige booking. Der kan nemlig være stor forskel på, hvad der er med i opholdet. Tit kan få for eksempel en 3-retters middag med i et ophold, hvor den slags ikke er inkluderet i andre ophold. Før du bliver skræmt væk af prisen på et ophold, skal du også kigge på, om der er inkluderet en behandling i et af opholdene. Dette kan sagtens trække prisen op, og hvis du alligevel vil bestille en behandling uden om opholdet, kan du jo ligeså godt spare tiden og købe det hele samlet. Skal opholdet gives i gave, vil det også være at foretrække for gavemodtageren, at det hele er samlet.