Danmark er et af de heldige lande, der kan nyde godt af rigtig mange forskellige smykkedesignere. Danskere der brænder for at lave smykker, som kan passe til enhver lejlighed, og som gør det i gode materialer og som lægger et godt håndværk for dagen.

Det betyder også, at du ikke kan gå helt galt i byen, hvis du køber danske smykker. Der er tilmed rigtig meget at vælge imellem i den kategori. Der er alt fra ganske simple og små øreringe til kæmpestore halskæder eller ringe med ædelsten til mange tusinde kroner.

Der er garanteret også noget, der passer til dig og dit outfit i både størrelse og stil, og så kan du selvfølgelig sove trygt om natten med den vished, at det metal du går rundt med helt tæt til kroppen ikke er allergifremkaldende men tværtimod er af rigtig god kvalitet.

Køb danske Sif Jakobs smykker

Som nævnt før kan vi i Danmark stolt sige, at vi huser mange rigtig talentfulde smykkedesignere. En af disse er Sif Jakobs, der står bag de klassiske og elegante Sif Jakobs smykker. Hun er egentlig opvokset på Island, men bor i dag i den danske hovedstad.

Her sidder hun og kreerer sin unikke mesterværker i god kvalitet, men hun nøjes imidlertid ikke med det. Som så mange andre smykkedesignere, der tager deres karriere alvorligt, er hun altid på jagt efter ny inspiration til sine smykker. Denne får hun ved ofte at rejse ud i den store verden sammen med sin mand eller andre familiemedlemmer. Her har hun et særligt øje for både arkitekturen og landskaberne omkring sig, hvilket givet alle Sif Jakobs et fælles udtryk, om end de selvfølgelig alle sammen er forskellige og er inspireret fra vidt forskellige del af verden.

Hvis du køber Sif Jakobs smykker, kan du derfor være sikker på, at der er blevet tænkt grundigt over hver eneste lille detalje. Hvis ikke du har et godt øje til nogle af deres nuværende smykker, er du dog så heldig, at der udkommer nye Sif Jakobsens smykker to gange om året.

Hvis du synes, at du har set nogle Sif Jakobs smykker et eller andet sted før, så er det sandsynligvis ikke bare indbildning. Rigtig mange kendisser har nemlig i tiden løb båret Sif Jakobsens smykker på grund af det glamourøse og elegante udtryk i hvert eneste smykke. Det betyder dog på ingen måde, at priserne på Sif Jakobs smykker er uoverkommelige for den almene dansker.

Mange andre muligheder

Hvis ikke du bryder dig voldsomt meget om Sif Jakobs smykker, er der, som nævnt, rigtig mange andre muligheder for stilrene og lækre smykker i god kvalitet. Det tager kun et enkelt besøg ved guldsmeden eller en smule surfing på nettet at finde mindst et par smykkedesignere, der laver smykker i god kvalitet, og som passer godt til din kropsbygning og stil.