Vi er mange, der drømmer om længere og fyldigere hår, men hvis dette skal blive en realitet fra naturens side af, så er der lang vej igen. Heldigvis behøver man ikke længere at stå i timevis foran spejlet og style sit hår for at opnå den korrekte fylde og volumen. I dag er det nemlig muligt at få fingrene i nogle fantastiske extensions til alt slags hår og til særdeles gode priser.

Hvordan du nemt og hurtigt kan få endnu mere fyldigt hår, kan du læse meget mere om i denne artikel.

Markedets bedste extensions

Nogle af markedets bedste hår extensions går under navnet cold fusion extensions. Disse extensions er lavet af sundt og stærkt hår, således at du aldrig bør bekymre dig om slidte hårspidser. Med den helt rigtige pleje af disse extensions, så kan du bruge dem i op til et helt år. Her får du altså rigtig meget for pengene, hvis bare du sørger for at vedligeholde dine cold fusion extensions.

Når du køber dine ægte cold fusion extensions, er du garanteret kvalitet for alle pengene. Du sikrer på samme tid, at dit hår ikke skal igennem en masse skadelige varme- og kemikaliebehandlinger. Med disse extensions skal du bare sætte de små påmonterede silikoneringe fast i dit eget naturlige hår.

Sætter du dem helt op til hårrødderne, er du sikret op til 3 måneders brug, inden du skal pille dine extensions ud og sætte dem fast på ny. Dette sker, fordi dit hår naturligt vokser, og derfor er det vigtigt, at du altid holder øje med, om dine extensions glider ud af dit hår eller bliver siddende, hvor de skal. For at sikre det smukkeste resultat, så skal dine cold fusion extensions helst sidde så tæt ved hårrødderne som muligt.

Dyk ned i et bredt udvalg af farver

Med cold fusion kan du vælge imellem et stort udvalg af farver og længder. Der er i sandhed noget for enhver hårtype og hårfarve. Hvis ikke din eksakte hårfarve er at finde i det store udvalg, kan du evt. farve dine extensions, således at de passer perfekt til dit hår.

Hvis du vælger at farve dine extensions, så sørg for, at de får den rette mængde pleje efterfølgende. Her findes der et væld af produkter, der er lavet specielt til at pleje disse luksuriøse extensions. Vi ønsker dig held og lykke med dit nye og fyldige hår.