Døjer du, ligesom mange andre med, at dit hår bliver trist og kedeligt. Man fælder over det hele, og er bange for, at der på et tidspunkt ikke er mere hår tilbage. Eller måske er den store manke blot blevet tør at se på og begynder at knække, når du sætter det op med elastikker. Vi drømmer alle om det glansfyldte hår, modellerne svinger frem og tilbage i shampoo-reklamerne. Vi misunder hende på gaden, med det tykke og krøllede hår, som ligner én, der har brugt hele formiddagen hos frisøren. Herunder er nogle forslag til, hvordan du kan få samme sunde og stærke hår, som vi alle drømmer om.

C-vitamin

At få nok C-vitamin er afgørende for dit hårs tilstand. C-vitaminer bekæmper naturligt hårtab. Det hjælper håret med, at blive stærkere og hjælper håret til at bevare sin naturlige hårfarve. Man kan finde C-vitaminer i mange forskellige madvarer, blandt andet appelsiner, kiwi og broccoli indeholder en stor mængde C-vitaminer. Der rådes derfor til, at inddrage disse madvarer i din normale kost. Hvis det ikke er nok, kan du købe kosttilskud, der indeholder alle de C-vitaminer, du skal bruge og som styrker både hår og negle.

Skønhedsprodukter der virker

Man kan bruge dyre domme på produkter, hvis man skulle følge alle de forskellige reklamer. Firmaerne ved, at folk er beskyttende over deres hår, hvilket gør os disponible for at købe produkterne i reklamerne. Men det er ikke alle firmaer, du kan stole på. Spørg din frisør til råds om hvilke produkter, der er gode for netop dit hår. Hår med krøller skal for eksempel ikke have samme behandling som fladt hår. Du kan også finde god vejledning på internettet, hvor man kan finde mange gode salgssider, der har specielle i hårprodukter. Med Nicehair tilbud kan du finde produkter der virker.

Pas på det og plej det

Vores hår er mere skrøbeligt end man skulle tro. Det er vigtigt, at man passer på det og plejer det. Det er små ting, som kan ændre på hårets struktur. Hvis problemet er at håret knækker, kan du skåne det, ved at bruge elastikker uden metal. Hvis det er tørt, kan det skyldes for meget direkte sol, der kan du beskytte det med en hat i de timer, hvor solen er skarpest. Brug derudover en hårolie efter bad, for at tilføje ekstra fugt. Hvis du følger disse råd vil dit hår langsomt blive sundere og få glansen tilbage.