Vi kvinder bruger rigtig meget af vores tid på at gøre os selv smukkere og ligne den bedste udgave af os selv. I timevis kan vi stå og planlægge, hvilket tøj vi skal have på til middagen med de nye svigerforældre, hvordan håret skal se ud på der nye profilbillede eller hvordan makeuppen skal lægges til festen på fredag.

Ofte indebærer vores små skønhedsritualer også nogle lidt smertefulde oplevelser. Det er de færreste, der ikke knipper en tårer, når benene bliver vokset, og huden omkring vores øjenbryn har næsten ingen nerver tilbage af al det plukkeri.

For skønheden må man lide, som man siger. Men man behøver nu ikke altid at lide for at komme til at fremstå lidt smukkere.

Nyd din egen krop

Så ofte er vores fokus rettet mod hvad der er galt med vores egne kroppe. Det er så sjældent vi roser os selv og vores egen kroppe. Og det er mindst lige så sjældent at vi virkelig lader os selv nyde vores kroppe og de oplevelser den kan give os.

Her er det netop, at sexlegetøjet kommer ind i billedet.

Sexlegetøj kan hjælpe en til at lære at nyde sin egen krop og at give sig hen til de nydelsfulde oplevelser den kan give os, så længe vi ved hvilke knapper vi skal trykke på.

Sex er generelt en fantastisk måde at lære sig selv selv og sin krop at kende, uanset om man så har en partner eller ej til at dele læringen med.

Selvsikkerhed giver glød

Det rette sexlegetøj kan gøre dig mere komfortabel med din egen krop og kan dermed give dig en større selvsikkerhed. Og når man er mere sikker på sig selv og egen krop, så får man også en helt bestemt glød i huden og det er lettere for et smil at falde frem på dine læber.

Helt ubevidst vil folk kunne mærke din øgede selvsikkerhed og dermed vil du også komme til at fremstå mere attraktiv for dem.

Du kan prøve at sammenligne din krop med et stort hus. Du kender ikke huset særligt godt men forbinder dig sådan set bare i det. Sex er en god måde netop at udforske det hus på og den udforskning kan blive en del nemmere med det rette form for sexlegetøj.

Du kunne jo prøve at starte ud med et lidt simpelt form for legetøj, som for eksempel en almindelig vibrator, og så ellers prøve dig frem med andre.