Der er store og små skønhedsfejl i enhver bolig. Nogle kan man leve med, andre kan man heldigvis hurtigt ændre på. 

Hvis fejlene er farlige, som ledninger der stikker ud af væggen eller andet usikkert elektronik, så det fikses med det samme. Det ser ikke kun dumt, men kan være en potentiel fare for din sikkerhed. 

Derefter kommer de små justeringer. De problemer, man dagligt går forbi og derfor ikke bemærker længere. De skal fikses og et råd til at spotte dem, får du også her i artiklen. 

Oplyst_rum

De farlige udfordringer først

Hvis du har elektronik, som ser en smule kryptisk ud, så få det tjekket. Det kan være dyrt både på skønheden og økonomien, hvis et uheld skulle forekomme. 

Det kan være lys, der er installeret forkert. En vaskemaskine, som går ud engang i mellem. En fryser, der ikke fryser. Det helt farlige er selvfølgelig løse ledninger, som stikker ud af væggen. 

Her kan du ikke bare vente på, at det bliver almindeligt at gå forbi frithængende ledninger. De skal fikses med det samme. En potentiel skade kan gøre livet meget surt for menneskene i husstanden. 

Hvis det lyder spændende, så bliv klogere på el her. Du kan finde tips og tricks til, hvordan du får et bedre elforbrug. Og mere relevant her, kan du blive klogere på, hvordan du skaber et skønt el-hjem.  

De små, irriterende vanskeligheder

Med faren ude af vejen kan du rette dit fokus, hvor der nu er brug for den. Det er selvfølgelig ved hullet i kommoden, pappet under et af benene på spisebordet. Eller det kan være misfarvningen på væggen, der er dækket med et billede. 

Du ved selv, hvad det er i din bolig. Som dagene går, bliver disse misfarvninger og defekte møbler bare en del af boligen. Du lægger ikke mærke til dem længere. Pas på med det. 

I stedet skal de fikses, så boligen står skønnere end nogensinde før. Er de små skønhedsfejl blevet en fast del af din boligs liv, som du ikke bemærker mere? Så kan du altid invitere dine forældre eller kritiske venner forbi. Spørg, hvad det er, du ikke ser. De ved det med absolut garanti. Nogle vil endda fortælle det, før du overhovedet når at spørge. 

Par

En højere enhed

Med et lige så skarpt fokus på din boligs skønhed og skønhedsfejl, som du har på din egen krop, kan du få skabt din skønne bolig. Du kan finde vanskelighederne og ikke bare gemme dem, men få dem repareret eller møblet erstattet. 

Du kan få boligen til at gå op i en højere enhed. Hvor gæsterne kommer ind og næsten ikke har andet end komplimenter til dig. Du undgår selvfølgelig aldrig, at de kritiske blikke kan finde et eller andet.