En ujævn hud med folder og linjer kan gøre dit udseende træt og ældre. Vil du have din glatte hud tilbage, kan du gøre brug af smertefri og naturlig botox behandling.

Er du i tvivl om, hvordan behandlingsformen foregår, og hvordan den kan hjælpe dig, kan du læse med videre og samtidig få råd til at vælge den bedste klinik med høj kvalitet.

Hvad kan botox behandle?

Botox er et godkendt, naturligt lægemiddel, som i kosmetiske sammenhænge bruges til at reducere uønskede rynker i ansigtet.

Der kan være forskellige og individuelle årsager til at gøre brug af en rynkebehandling. Lægemidlet kan blandt andet anvendes til reduktion af rynker følgende steder i ansigtet:

  • Øjne
  • Mund
  • Kæber
  • Næse
  • Pande

Behandlingerne tilrettelægges i henhold til dine ønsker og behov, og der tilrettelægges indledningsvist en behandlingsplan. Når du booker tid til din første rynkebehandling, vil du sammen med en speciallæge afstemme ønsker og muligheder.

I samme forbindelse vil der udarbejdes en behandlingsplan, så du har kendskab til behandlingsforløbets tidsmæssige og økonomiske omfang.

Vælg professionel klinik med høj kvalitetsstandard

Når du vil have den bedste behandling, skal du være grundig med at udvælge dig en klinik med høje kvalitetsstandarder og professionelt klinikpersonale. Den måde at finde den rette klinik på er ved at undersøge flere forskellige og læse om deres behandlingsformer og arbejdstilgange på hjemmesiderne.

De bedste klinikker gør brug af botox-midlet Azzalure og gør en stor del ud af kundeservice. Du skal vælge en klinik, som tilbyder en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Dette er din unikke mulighed for at få et indtryk af den pågældende klinik, og det er din mulighed for at stille de praktiske og tekniske spørgsmål, som der helt naturligt vil opstå forud for en rynkebehandling.

Disse første konsultationer skal varetages af en speciallæge, som har det teoretiske og praktiske kendskab til behandlingsformen.

Det er altid en god idé at læse om en klinik på dens hjemmeside, før du bestiller tid. De mest professionelle klinikker har en fyldestgørende beskrivelse af såvel behandlingsforløb samt beskrivelse af personale og arbejdstilgang.

Sådan foregår behandling med botox

Når du har været til din første konsultation, vil dit behandlingsforløb blive udarbejdet i forhold til dine behov og ønsker samt klinikkens muligheder. Du har 2 dages betænkningstid fra forundersøgelsen, til du kan modtage din første behandling.

Behandlingsforløbet hos en professionel klinik er opdelt i følgende trin:

  • Første konsultation
  • Behandling
  • Milde symptomer
  • Kontrol

Selve behandlingen er skånsom og smertefri.

Det professionelle personale på klinikken vil starte med at desinficere huden på dét område, hvor botox-midlet skal injiceres. Behandlingen er overstået på kort tid, og det vil i de fleste tilfælde være naturligt, hvis det injicerede område svulmer let op eller bliver rødt.

Disse milde og uskadelige symptomer vil forsvinde efter 1-2 dage. Når du har fået behandling hos en professionel klinik, får du mulighed for at få et kontroltjek nogle uger efter din behandling. Her sikres det, at alt er forløbet planmæssigt, og der tages billeder, så du kan sammenholde resultatet med udgangspunktet.

Kort tid efter din behandling vil du kunne se resultaterne med din glatte hud og dit friske udseende.