Det siges, at kvinder skifter deres ægtemand ud, oftere end at de skifter frisør. En ny frisør, får ofte max 2 forsøg og er du ikke tilfreds, er du videre til en anden.

Herunder er der samlet de 8 mest spurgte spørgsmål, når det kommer til hårextensions og pleje af dit hår.

Skader extensions mit hår?

Extensions skader på ingen måde hverken dig eller dit hår. Dog skal du være opmærksom på, at håret kræver en hel del mere pleje, hvis du har extensions end hvis du ikke har.

Det er vigtigt for hvor længe dine extensions holder, at du en gang om ugen giver det en grundig gennemgang og tjekker fæstepunkter. På den måde undgår du unødvendige slidtage.

Det anbefales også, at du bruger plejeprodukter specielt lavet til har der har extensions.

Skal jeg bruge specielle produkter?

Det er vigtigt at pleje dit hår og dine extensions i det tørre skandinaviske klima. Det er en god ide at bruge specielle pleje produkter, der er lavet til at give dit hår og dine extensions næring og fugt. Især dine extensions har jo ikke længere sine egne hårsække der kan tilføre næring.

Hvilken farve skal jeg vælge?

Hvis du får lavet extensions Vejle, er det muligt at låne en farvering med hjem og stille og roligt prøve der, frem og finde den farve der passer lige dig. Det er også muligt at få råd og vejledning hos os, hvis du forsat er i tvivl.

Har metode nogen betydning?

Som udgangspunkt er der ikke nogen metode der er bedre end andre, men alligevel anbefales det, at du tager udgangspunkt i din hverdag. Ønsker du at bruge extensions, når du er til fest, dyrker du megen sport og hvordan dit naturlige hår ser ud, er nogle at de ting der er med til at afgøre metoden. Men uanset, så er det vigtigste at prøve dig frem og finde lige den metode der passer til dig, dit hår og dit liv.

Hvor længe kan jeg forvente at mine extensions holder?

Som en tommelfingerregel holder permanente extensions op til 3 måneder og semipermanente i en 6-8 uger.

Extensions som du bruger On & Off er holdbarheden afhængig af, hvor ofte du bruger dem. Derudover spiller hårkvaliteten også ind, i hvor længe dine extensions holder.

Kan jeg selv sætte extensions i?

Du kan sagtens selv sætte extensions i, især Clip-on sets. Ved nogle metoder anbefaler vi dog, at du får en ven til at hjælpe dig, da det kan være svært at sætte det i omme i nakken selv.

Hvor langt skal mit eget hår være?

Vi anbefaler at dit eget hår er min. 10 cm. langt. Er dit eget hår allerede langt og ønsker du ikke at få det længere, kan extensions give dit eget hår mere fylde og måske en anden farve, der kan give lidt liv til håret.

Må extensions blive våde?

Ja extentions skal vaskes og plejes som dit naturlige hår, dog anbefaler vi at du redder det, før du vasker det, da vådt hår er mere sårbart end tørt.