Man bruger botox, når man ønsker at reducere fremkomsten af rynker og fine linjer. Men har du forstand på, hvor mange forskellige måder, man kan bruge botox på? Hvis ikke, så kan du i hvert fald her finde nogle svar på, hvad man f.eks. bruger botox til. Læs med, og bliv klogere.

Til 11-tals rynken

11-tals rynken er den rynke, der sidder mellem øjenbrynene. Rynken eller linjerne fremkommer, fordi man rynker på øjenbrynene. På et tidspunkt vil man have gjort det for meget, og så sætter der sig altså et mærke, som det kan være svært at komme af med igen.

Når man bruger botox til denne behandling, så er det altså oftest forebyggende, så man når at gøre det, inden rynken kommer frem. Hvis du overvejer at få en botoxbehandling, så er dette en af de mere almindelige. Det ser bare heller ikke altid så pænt ud, hvis man først har fået rynken, for det kan godt betyde, at man kommer til at gå rundt og se lidt sur ud – og det er der jo ingen, der har lyst til.

Til tandkødssmilet

Selvom 11-tals rynken er det sted, hvor man oftest bruger botox, så kan botox også bruges til mange andre ting. Hvis du er ked af dit tandkødssmil, så er det faktisk også noget, der kan ordnes med botox. Man kan lamme nogle af musklerne omkring munden, så din læbe ikke længere har muligheden for at blive trukket helt op på tandkødet.

Til kragetæerne

Kragetæerne er de rynker, man får ved øjets slutning i siden. Når man smiler, så vil der med tiden komme smilerynker. Der er mange, der synes, at disse er vildt charmerende, men der er også dem, der slet ikke synes, at det er pænt.

Du skal naturligvis afgøre med dig selv, om du personligt er træt af dine smilerynker, inden du tager dig valget om at få dem reduceret.

Til panderynkerne

Det er også meget almindeligt, at man bruger botox til at fjerne rynker i panden. Når man gør dette, så forhindrer man, at øjenbrynene kan løftes særlig meget, og det betyder, at panden ikke længere bliver rynket sammen, så der kommer horisontale linjer.

Det er naturligvis igen individuelt, om man synes, panderynker er fine eller er noget, der bare skal fjernes. Der er nogle, der synes, de hurtigt kommer til at se gamle ud, når der er rynker i panden.