Dette indhold er sponsoreret

Vi bruger i løbet af vores liv adskillige timer på at finde de helt rigtige hårplejeprodukter til vores hår. Denne søgen er især svær og tidskrævende, fordi at markedet for hårplejeprodukter er så enorm stort. Såkaldte håreksperter giver løbende deres bud på, hvordan du vælger den helt rigtige pleje, men ofte er rådene tvetydige og svære at fortolke. Kevin Murphy er simpel men luksuriøs kvalitetshårpleje, de fleste kan forstå. 

Historien bag Kevin Murphy

Kevin Murphy er en australsk frisør, som på baggrund af sine kompetencer indenfor faget, har udviklet en serie af luksuriøse hårplejeprodukter, der er nemme at forstå. Kevin Murphys produkter har vundet stor udbredelse verden over, fordi produkterne kombinerer indre kvaliteter med ydre skønhed – præcis som vores hår. Produkterne er fulde af plejende ingredienser, som er blevet klinisk bevist at virke. Flaskerne er små kunststykker i rolige pasteller, som vil pynte i ethvert hjem. Sundt hår starter med en sund hovedbund og derfor plejer produkterne fra Kevin Murphy først og fremmest hovedbunden, med henblik på at skabe de bedste forudsætninger for vækst og glansfuldt hår. Alle hårprodukterne er parabenefri og sulfatfri, og fraværet af sidstnævnte gør produkterne helt idéelle til dig med skadet eller krøllet hår.

Krøller eller ej

Det bør ikke være svært at finde de rigtige hårplejeprodukter og derfor har Kevin Murphy udviklet helt simple produkter, så det altid er lige til at give sit hår den bedste pleje. Har du krøller er du øjensynligt altid på jagt efter produkter, der sikrer bløde og definerede krøller. Krøllet hår er af natur altid mere tørt og frizzy end glat hår, da krøllede hårstrå slider på hinanden fremfor at ligge side om side. Derfor har krøllet hår også brug for ekstra kærlighed fra produkter. Killer Curls fra Kevin Murphy har en anti-frizz effekt og samler krøller, så de fremstår sunde, blanke og elastiske. Produktet tynger ikke håret, selvom det indeholder lækre fugtgivende ingredienser.

Når lokkerne skal styles 

Har du en korthårsfrisure kan det være nødvendigt at style håret med produkter. Igen er markedet for stylingprodukter stort, og det kan være svært at tage det rigtige valg. Kevin Murphy har lanceret en lang række stylingprodukter, der er nemme at gå til og som sikrer hold og glans dagen lang. Free Hold er en cremevoks, som er let at arbejde med og giver fylde og hold til håret. Desuden tilføjer cremevoksen naturlig glans til dit hår, så det ikke ser over-stylet ud. At produktet ikke indeholder parabener er blot et ekstra plus i bogen.