At forkæle huden med ansigtscreme giver gode resultater i længden. Når huden plejes, holdes den sund, smuk og smidig. En af de ydre faktorer, som har stor indflydelse på huden i ansigtet er solen. Solens UV-stråler kan på sigt være med til at fremskynde dannelsen af rynker.

Samtidig er solen meget hård over for hudens overflade og har ved nogle en tendens til at kunne give solskoldninger. Det vil derfor være en ekstra stor bonus for din hud, hvis du ikke blot vælger at pleje huden med ansigtscreme, men også vælger at beskytte den mod solens stråler. På den måde opnår du en fin og velplejet hud med færre rynker og en pæn farve, som ikke ser forbrændt ud.

Forskellige styrker af solfaktor i ansigtscremerne

Hvor høj en solfaktor, man har brug for, er meget individuelt. Nogle kan nøjes med en faktor 30, hvorimod andre har en mere sart hud, som har brug for en faktor 50. En ulempe ved de høje solfaktorer i ansigtscremer er, at der bliver mindre plads til de plejende ingredienser, der styrker huden.

Generelt set kan man sige, at desto højere solfaktoren er, desto mere fylder de solbeskyttende ingredienser også i tubens samlede indhold. Er du deroppe, hvor du måske er tæt på at skulle have en solblokering, kan det måske være en fordel først at anvende en ansigtscreme og derefter en solcreme.

Ansigtscreme med solfaktor plejer huden nu og her, men har også en forebyggende effekt på lidelser såsom hudkræft

Derudover er ansigtscreme med solfaktor et rigtig godt bud på god hudpleje. Solfaktoren beskytter ikke kun mod solskoldninger og rød hud, men også mod mere alvorlige lidelser såsom hudkræft. Samtidig med at man forebygger disse ledelser, sørger ingredienserne i cremen for at holde huden sund og smidig. Huden bliver tilført forskellige vitaminer, som fremmer gløden og sundheden.

For at få den helt rigtige ansigtscreme med solfaktor med hjem, bør du undersøge, hvor høj en solfaktor den har. Der kan nemlig være meget stor forskel på de forskellige cremer. Nogle af cremerne er også udviklet med anti-aging, så de bremser dannelsen af rynker.

Den udefrakommende påvirkning på dannelsen er rynker er netop solens UV-stråler, som solfaktoren i cremen beskytter mod. Forskellige vitaminer såsom A-vitamin, C-vitamin og E-vitamin har også en dokumenteret effekt mod rynker.