Trænger din venneflok til en bytur i København med aktiviteter, der bedst betegnes som ægte mandehørm? Så skal der god planlægning og passende aktiviteter til, hvis altså det skal gå op i en højere enhed.

Hvis I er som andre venneflokke, har I forskellige holdninger til, hvad en god bytur med mandehørm indebærer. Så hvordan får I planlagt en aften i København, som alle vil tænke tilbage på med et træk på smilebåndet og et ønske om en fortsættelse?

Det får I et godt bud på her. Vi kan løfte sløret for, at det både involverer øl, lækker mad og lapdance i København.

Buffet med alt, hvad jeres hjerter begærer

En god bytur starter med god mad. Hvis du vil være sikker på, at der er noget for alle, er en buffet den oplagte løsning. En buffet byder nemlig på alt, hvad et (mande)hjerte må begære.

Når I er i indre København, vil I kunne finde en lang række af restauranter og caféer, der tilbyder buffet. Vi anbefaler at bestille tid i forvejen, så I ikke skal bruge tid på at finde et sted, der har plads – især hvis I er en større gruppe.

Når I vil gå all in: Få en lapdance i København

Når I har fået lagt en god bund og tilfredsstillet smagssansen, er det på tide at få lidt godt til synssansen. Det er på tide at se, hvad Danmarks hovedstad har at byde på af eksklusive oplevelser. Hvad er mere oplagt end at få en pirrende lapdance i København? Svaret er “intet”, hvis I spørger os.

En lapdance i København er en oplevelse, I sent vil glemme. Det er en spændende liveoplevelse, som med garanti vil øge stemningen til topniveau, hvis den ikke allerede er det i forvejen.

En lapdance i København foregår på en eksklusiv klub med smukke kvinder, våde drikkevarer og en stemning, som hele gruppen vil trives i.

Smag på hele verden med ølsmagning

Nu har I fået tilfredsstillet sulten og synssansen, så nu er det tid til at få lidt vådt til ganen. Og hvad er mere oplagt end at smage på hele verden til en ølsmagning?

Med ølsmagning skal I ikke skiftes til at give en omgang. I kan smage et stort udvalg af forskellige øl fra hele verden. Og så kan I samtidig blive klogere på øltyper, nuancer, smag og meget mere.

Når I går derfra, er I ikke kun blevet klogere. Promillen er formentlig også steget. Så er I klar til at fortsætte aftenen i det københavnske natteliv!