Brugen af e cigaretter er kun blevet mere og mere populært, siden de i år 2010-2011 for alvor ramte det danske markede. Fordi det er blevet så populært, så kan du også finde e cigaretter i enhver form, farve og størrelse. Du vil derfor kunne finde en e cigaret der passer til dig, din personlige stil og dit budget. Det er også blevet utroligt populært, at være cloud chaser, det er dem som ryger e cigaretten for det eneste formål, at blæs store dampskyer ud. Det er typisk dem som køber væske der ikke indeholder nikotin. Udbud og efterspørgsel matcher, derfor er det også en industri, som er i rivende udvikling og du vil derfor kunne få en ny e cigaret eller tilbehør ganske ofte.

Cloudchaser

Dette skal du vide om rygning

Rygning er sundhedsskadeligt og derfor er det ikke en vane der skal glorificeres, men e cigaretten har da sine fordele, når man sætter den op imod traditionel rygning. Undersøgelser viser nemlig at rygning er op til 90 procent mere skadeligt for helbredet, end damp. Samtidig med det skader dampen fra e cigaretter ikke lige så meget som almindelig tobaksrøg gør, og det er fordi der ikke er lige så mange skadelige stoffer i en e cigaret, som der er i en almindelig. De er designet til at få storrygere til at drosle ned eller stoppe med at ryge helt, men det er dog langt fra det eneste de bliver brugt til. Det bliver nemlig også brugt af cloud chasers. Disse er folk der ser det som en interessant hobby, at se hvor meget røg de kan få ned i lungerne og få ud igen, enten i et stort pust eller ved at lave røgringe og mange andre former. Cloud chasers bruger som regel ikke væske med nikotin, da det eneste formål er show of.

Damp

Her finder du e cigaretter

Det er dog ikke den eneste måde du kan gøre det til din hobby på, du kan også gøre det til en hobby ved at finde den rette form for væske, ved at blande dine yndlings smage. Du kan også personliggøre din e cigaret. Vil du finde ekstraudstyr, et nybegynder kit eller en lidt større og mere avanceret e cigaret, så du kan blæse store røgskyer? så kan du finde et stort udvalg af El cigaretter. Med en e cigaret er du også sikker på, at dit tøj, dit hjem eller du selv lugter af sur nikotin.