Moden ændrer sig hele tiden, og det kan ærligt talt være svært at følge med – selv for moderigtige kvinder. Der kommer hele tiden nye trends, og stilen i gadebilledet skifter. Selvom man sagtens kan være moderigtig og have god stil, selvom man ikke følger modens trends, så er det godt at kende til de forskellige trends. Især hvis man er en moderigtig kvinde. Hvis du vil hjælpes lidt på vej, kan du læse med herunder. Herunder får du nemlig en guide til nogle af de modetrends, der findes, og som du kan forvente at se på gaden i år 2019.

Det praktiske bliver populært

I 2018 så vi for alvor flyverdragten i gadebilledet igen. Rigtig mange designere nyfortolkede den praktiske klassiker, som ellers ikke har været så brugt af voksne i mange år. De praktiske modetrends med praktisk overtøj består i år 2019. Du kan med fordel iføre dig windbreakers og smarte regnjakker, hvis du vil følge moden for 2019.

Tilbage til 50’erne

Hvis du vil følge modens trends i år 2019, skal du bare tænke dig tilbage til 50’erne og mixe det med lidt 2019. Farverige, blomstrede nederdele og romantiske prints er på tapetet igen. Du kan med fordel style de 50’er-agtige fornemmelser med noget mere nyt. Eksempelvis kan du med fordel style en unikanederdel med et par fede sneakers. Du kan finde både sneakers og seje items i 50’er-stil hos Engbork, som er en webshop til moderigtige kvinder.

Glitter og glamour

Hvis du er til fest og farver, så vil du helt sikkert synes om denne trend, som vi kommer til at se meget mere til i år 2019. Du kan nemlig iklæde dig alt det glimmer og alle de perler, du vil, uden du bryder modebilledet. I år 2019 vil glitter, perler og glimmer være på mode, og umiddelbart er der ikke noget, der er for meget. Så gå du bare amok med glimmerkjolen og perlespændet – din stil vil passe fint ind i gadebilledet eller på catwalken.

Samme farve – forskellige nuancer

Noget, der også kommer til at være rigtig meget af i år 2019, er tøj i de samme farver. Det er utrolig moderne at iklæde sig både bukser, bluse og jakke i samme farve, eksempelvis grøn, men i forskellige nuancer af grøn. Det ser da også super lækkert og stilet ud. Hvis du vil gå efter denne trend i højere grad, kan du med fordel sørge for, at de forskellige dele har forskellig tekstur og er lavet i forskelligt materiale.

Hvid, hvid og hvid

Noget af det, som vi med stor sandsynlighed kommer til at se meget af til sommer, er hvid. Hvidt tøj er særdeles trendy. Især kan du regne med, at det bliver moderne at være iklædt hvidt fra top til tå. Det er da også noget, der kommer til at klæde de fleste med en lækker sommerkulør.